On this page we have collected the most interesting and important information about Wordpress Verwijder Geef Een Reactie for you. Follow the links below and you will surely find answers to your questions.


"Geef een reactie" verwijderen WordPress - WPLounge

  https://www.wplounge.nl/geef-reactie-verwijderen-wordpress/
  Veel mensen vragen ons hoe je “Geef een reactie” van je WordPress-website kunt verwijderen. Dit wordt onder ieder bericht (en soms ook pagina’s) van je WordPress-website getoond. In dit artikel leggen we uit hoe je dit van je WordPress-site verwijdert. …

Hoe verwijder je het reactie formulier van je WordPress site?

  https://wphelpdesk.nl/vraag/geef-een-reactie-verwijderen/
  Nov 01, 2012 · Je WordPress vraag of probleem snel opgelost met WPHelpdesk bel 0900 - 0279 (€0,90ct / minuut) Ingezonden vraag door: Sandra ‘Geef een reactie’ verwijderen lukt niet. 1 november 2012 om 12:50 Dag, Kunt u me helpen hoe ik ‘Geef een reactie’ veld kan verwijderen? Ik krijg het niet weg van mijn site. Ik heb het volgende al geprobeerd. a ...

Hoe verwijder je het reactie formulier van je WordPress site?

  https://wphelpdesk.be/vraag/geef-een-reactie-verwijderen/
  Kunt u me helpen hoe ik ‘Geef een reactie’ veld kan verwijderen? Ik krijg het niet weg van mijn site. Ik heb het volgende al geprobeerd. a) alle vinkjes uitgezet bij Reactie op het Dashboard (werkt niet) b) via het Dashboard bij scherminstelling (rechtsboven) ook het vinkje recente reacties uitgezet (werkt niet)

Zo stop je spamreacties in WordPress (met ingebouwde ...

  https://kinsta.com/nl/blog/spamreacties-wordpress/
  Zo verwijder je de link van de auteur met een plugin. Het is niet moeilijk om een codefragment aan je WordPress site toe te voegen en de links van de WordPress reacties te verwijderen – dat wil zeggen: de schrijver van een reactie kan een website invullen, waardoor de naam van de schrijver in een klikbare link verandert.

WordPress.com website verwijderen - WPHelpdesk

  https://wphelpdesk.nl/artikel/wordpress-com-website-verwijderen/
  WordPress.com heeft een aantal opties om de inhoud te bewaren en je website af te schermen voor bezoekers. Je kan namelijk je website ook op privé zetten in de instellingen, dan is deze alleen zichtbaar voor jou wanneer je ingelogd bent en voor gebruikers die jij goedkeurt!
  [CATITEMSBL#1]

In addition to information on Wordpress Verwijder Geef Een Reactie, on our site you can find a lot of interesting and useful information on related topics.

Related Information:

Popular Wordpress Info: