On this page we have collected the most interesting and important information about Wordpress Vertaling Aanpassen for you. Follow the links below and you will surely find answers to your questions.


WordPress thema vertalen - WPLounge

  https://www.wplounge.nl/wordpress-thema-vertalen/
  WordPress instellen. Wanneer WordPress (in dit voorbeeld) al in het Nederlands is geïnstalleerd zal het automatisch gebruik maken van het door jou gemaakte taalbestand. Is dit niet het geval en heb je WordPress (bijvoorbeeld) in het Engels geïnstalleerd kun je de taal gemakkelijk aanpassen in het wp-config.php-bestand.

WordPress Zelf Vertalen - WordPress website maken

  http://www.wpsitemaken.nl/wp-installeren/wordpress-zelf-vertalen
  WordPress vertaling zelf aanpassen. Het kan voorkomen dat de standaard vertaling niet helemaal aansluit op je website. In dat geval is het ook mogelijk om de vertalingen aan te passen. Hiervoor zal je via FTP naar de ‘Languages’ map van je WordPress installatie moeten gaan (/wp-content/languages). Download hiervan het bestand nl_NL.po naar je computer (de naam is …

How to Edit the Footer in WordPress - The Easy Way (Step ...

  https://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-edit-the-footer-in-wordpress/
  Sep 16, 2020 · If you’d prefer written instructions, just keep reading. Editing Widgets in Your Footer in WordPress. Many popular WordPress themes have widget areas in the footer.. You can use these widget areas to add text, images, or links to your privacy policy and legal disclaimers in the footer area.

Eenvoudig zinnen wijzigen of vertalen in WooCommerce en ...

  https://burostaal.nl/kennisbank/wordpress/eenvoudig-zinnen-wijzigen-of-vertalen-in-woocommerce-en-wordpress/
  Er zijn inmiddels al ontzettend veel WordPress thema’s en plugins vertaald in het Nederlands. Toch komt het wel eens voor dat er in de Nederlandse vertaling nog wat Engelse woorden staan. Denk bijvoorbeeld aan buttons waar “Read more” op staat in plaats van “Lees meer”. Of het is wel vertaald, maar jij wilt er iets anders van maken.

Footer copyrights tekst in WordPress aanpassen (voorgoed ...

  https://www.gerbengvandijk.nl/footer-copyrights-tekst-wordpress-aanpassen/
  Footer aanpassen WordPress: jaartal copyright. Installeer de plugin Real Time Find And Replace en bekijk deze video. Een tekst in je WordPress footer kun je gewoon intypen en laten vervangen (aanpassen) met een nieuwe tekst. Activeer de plugin. Binnen de plugin kies je “Add”. Dan plak je de tekst met het verkeerde jaartal voor de copyright.

Vertaling WordPress (NL) WordPress.org Nederlands

  https://nl.wordpress.org/support/forum/vertaling-wordpress-nl/
  Vertaling WordPress (NL) Forum. Alles rondom de Nederlandse vertaling van WP (ook voor bugs)

WordPress website vertalen met WPML - Bob de webbouwer

  https://www.bobdewebbouwer.com/wordpress-website-vertalen-met-wpml/
  WPML is een premium plugin. Je zal deze dus eerst moeten kopen, hij is helaas niet gratis te downloaden. Je kunt de plugin kopen op de officiele website.. De goedkoopste versie, Multilingual Blog, kost $ 29,00 voor het eerste jaar en daarna $ 21,00 per jaar voor support en updates, maar die versie is vrij beperkt qua mogelijkheden.

De 5 beste vertaalplugins voor WordPress - WordPress ...

  https://www.wphandleiding.nl/beste-vertaalplugins-wordpress/
  MultilingualPress is de beste vertaalplugin voor wie gebruik maakt van WordPress Multisite. Je kunt een onbeperkt aantal websites toevoegen en voor elke website een hoofdtaal selecteren. Je kunt je content in maar liefst 174 talen vertalen.

WordPress permalinks aanpassen, hoe moet dat?

  https://www.internetsuccesgids.nl/wordpress-permalinks-aanpassen/
  Zo zie je maar dat WordPress plugins aanpassen heel erg makkelijk is en het eigenlijk zo gebeurd is. Het is weliswaar een kleine moeite, het is wel iets wat je moet doen als je hoog in Google wilt komen. Heb jij de WordPress permalinks al aangepast? Of heb je problemen met het instellen? Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

WooCommerce in het Nederlands vertalen - Webtalis

  https://webtalis.nl/woocommerce-nederlands/
  Apr 10, 2019 · WooCommerce vertaling aanpassen. Het kan zijn dat je niet tevreden bent met hoe sommige dingen vertaald zijn in WooCommerce. Je zou er dan voor kunnen kiezen om de vertaling van WooCommerce aan te passen en hier zijn meerdere manieren voor. Zo kun je dit doen met behulp van de plugin Loco Translate, maar ook met een programma als PoEdit.
  [CATITEMSBL#1]

In addition to information on Wordpress Vertaling Aanpassen, on our site you can find a lot of interesting and useful information on related topics.

Related Information:

Popular Wordpress Info: