On this page we have collected the most interesting and important information about Wordpress Vertalen Nederlands for you. Follow the links below and you will surely find answers to your questions.


WordPress website Vertalen naar het Nederlands (volledig!)

  https://buvesa.com/wordpress-vertalen-nederlands/
  Nov 11, 2020 · Een WordPress website vertalen naar het Nederlands is helemaal niet moeilijk. Standaard wordt WordPress in het Engels geïnstalleerd. Toch wil je een Nederlandstalige website dan ook volledig in het Nederlands kunnen tonen. Nederlandstalige content met Engelstalige knoppen komt amateuristisch over. In dit artikel toon ik je hoe jij jouw WordPress website volledig naar het Nederlands …

nl:WordPress in het Nederlands « WordPress Codex

  https://codex.wordpress.org/nl:WordPress_in_het_Nederlands
  De standaard vertaling voor WordPress in het Nederlands in informeel, dus de je-vorm. Sinds versie 4.5 is er ook een formele vertaling beschikbaar, dus de u-vorm. Omdat voor de formele vertaling nog niet veel plugins en thema's vertaald zijn, kan het goed zijn een zogenaamde fallback-taal te hebben.

WordPress vertalen - Vertaalbureau.nl

  https://vertaalbureau.nl/vertalen/wordpress-vertalen/
  WordPress vertalen. WordPress is de populairste software voor websites en weblogs. WPML is de meest geavanceerde plugin voor meertalige WordPress-websites. Vertaalbureau.nl biedt de beste workflows om je WordPress/WPML website te vertalen en in alle talen te onderhouden.

WordPress in je eigen taal vertalen (nl_BE) WordPress ...

  https://nl-be.wordpress.org/vertaling/
  WordPress in je eigen taal vertalen (nl_BE) Op deze pagina vind je alle informatie en links over het vertalen van WordPress in de nl-be locale. Iedereen kan hier aan bijdragen, je hoeft enkel de Nederlandse/Vlaamse taal te beheersen en je kunt vertalen. Toch zijn er enkele caveats en regels om te volgen. Daarom deze pagina.

WordPress Nederlands vertalen? Dat kan! WordPress plugins ...

  http://wpleren.nl/wordpress-nederlands-vertalen/
  Dec 12, 2012 · Amsterdam, 12 december 2012 – Primaire voertaal van WordPress en zijoplossingen zoals plugins en thema’s is niet Nederlands, maar Engels. Er is iets voor te zeggen om de voertaal van jouw website, en het liefst ook van jouw WordPress Dashboard te veranderen naar Nederlands. Hoe doe je dat, en hoe zorg je dat ook het laatste Engelse zinnetje correct vertaald wordt?
  [CATITEMSBL#1]

In addition to information on Wordpress Vertalen Nederlands, on our site you can find a lot of interesting and useful information on related topics.

Related Information:

Popular Wordpress Info: