On this page we have collected the most interesting and important information about Wordpress Omzetten In Nederlands for you. Follow the links below and you will surely find answers to your questions.


Taal veranderen in WordPress: WordPress in het Nederlands ...

  https://www.wplounge.nl/taal-veranderen-wordpress/
  May 02, 2018 · Als je WordPress in het Nederlands gebruikt, zijn niet (altijd) automatisch ook alle themes en plugins in het Nederlands beschikbaar. De meeste populaire themes en plugins zijn wel gewoon in het Nederlands beschikbaar en zullen automatisch van taal wisselen wanneer jij die taal selecteert voor je WordPress …

WordPress US naar NL omzetten WordPress.org Nederlands

  https://nl.wordpress.org/support/topic/wordpress-us-naar-nl-omzetten/
  Het onderwerp ‘WordPress US naar NL omzetten’ is gesloten voor nieuwe reacties.

nl:WordPress in het Nederlands « WordPress Codex

  https://codex.wordpress.org/nl:WordPress_in_het_Nederlands
  De standaard vertaling voor WordPress in het Nederlands in informeel, dus de je-vorm. Sinds versie 4.5 is er ook een formele vertaling beschikbaar, dus de u-vorm. Omdat voor de formele vertaling nog niet veel plugins en thema's vertaald zijn, kan het goed zijn een zogenaamde fallback-taal te hebben.

WordPress van Engels naar Nederlands omzetten

  https://rowp.nl/wordpress-van-engels-naar-nederlands-omzetten/
  Apr 08, 2012 · WordPress zal nu in het Nederlands werken! Controleer dat door eerst naar je Dashboard te gaan. Maak indien nodig je browser cache leeg. In de frontend van je website zou je nu nog deels Nederlands, deels Engels kunnen zien. Dat ligt dan niet aan WordPress…Reviews: 6

Eenvoudig de taal wijzigen in WordPress – Antagonist

  https://www.antagonist.nl/blog/wordpress-taal-wijzigen/
  Ik ga ervan uit dat je WordPress in het Engels hebt geïnstalleerd en graag een andere taal, bijvoorbeeld Nederlands, wenst. Allereerst moet je inloggen op de back-end van je WordPress-website. Dat gaat meestal door ‘wp-admin’ achter je domeinnaam te zetten.
  [CATITEMSBL#1]

In addition to information on Wordpress Omzetten In Nederlands, on our site you can find a lot of interesting and useful information on related topics.

Related Information:

Popular Wordpress Info: